evomag.ro%20

Cel Mai Bun Tratament Pentru Psoriazis. Utilizarea suplimentelor de vitamine pentru rezultate optime

Cel Mai Bun Tratament Pentru Psoriazis.

Cel Mai Bun Tratament Pentru Psoriazis. Utilizarea suplimentelor de vitamine pentru rezultate optime


Psoriazisul este o afecțiune cronică a pielii care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Se caracterizează prin pete roșii si solzoase pe piele, care iti provoaca mâncărimi și sunt dureroase. Deși nu există un tratament pentru psoriazis in totalitate, există doar câteva tratamente care te ajuta la atenuarea simptomelor si chiar disparitia pe o perioada mai îndelungată. În acest articol, iti spun cel mai bun tratament pentru psoriazis,  pe baza suplimentelor de vitamine.


 Tratamentul a fost testat de mine si rocomandat de medici specialisti. Am tinut tratamentul acum cinci ani, pe o perioada de doua luni, iar anul trecut in octombrie am tinut din nou, si minune! Și-a făcut efectul! A disparut! Efectul vizibil incepe in a doua săptămână. Problema a fost că 3 din ele a trebuit să le comand online că nu le-am găsit la farmacie, și nu am avut de gând să bat tot orașul. Așa că va las adresele mai jos. Sper că o să îmi apreciați munca. 


Ce Este Psoriazisul, Înțelegerea Lui


Psoriazisul îți apare atunci când ai un sistem imunitar hiperactiv, care în loc să stea cuminte... produce mai multe celule pentru a crește pielea. Iar excesul de celule formează pete solzoase pe piele, care devin iritante și te doare. Există mai multe tipuri de psoriazis, inclusiv psoriazis în plăci, psoriazis gutat, psoriazis invers și psoriazis pustular.


Tratamente convenționale pentru psoriazis.


Tratamente convenționale pentru psoriazis.

 Tratamentele convenționale pentru psoriazis includ tratamente topice, fototerapie și medicamente sistemice. Tratamentele topice sunt alea care în care folosesti creme, unguente și loțiuni care trebuie sa le aplici direct pe pielea afectată. 

Fototerapia este când trebuie să îți expui pielea la lumină artificială ultravioletă (UV), care te ajută la încetinirea creșterii celulelor pielii. Medicamentele sistemice sunt luate pe cale orală sau injectate și funcționează prin suprimarea sistemului imunitar.


Beneficiile suplimentelor de vitamine pentru psoriazis.


 Suplimentele de vitamine asta te ajută la îmbunătățirea simptomelor psoriazisului incetineste sistemului imunitar in zonele afectate și iti reduce inflamației. În acest articol îți voi spune ceea ce am folosit și dă roade cu succes, îți voi spune cele patru vitamine care sunt foarte utile pentru cei cu psoriazis: vitamina uleiului de ficat de cod Omega 3, vitamina D3, vitamina K2 și sare biliară Tudca.


Omega 3 Ulei de ficat de cod.

Omega 3 Ulei de ficat de cod.

 Vitamina Omega 3 este un tip de acid gras care are proprietăți antiinflamatorii. Te ajută la reducerea  simptomelor psoriazisului, iti reduce inflamația pielii. Doza care mi-a fost  recomandată de Omega 3 pentru psoriazis este de 2 pastile pe zi.


Vitamina D3 


Vitamina d3

Vitamina D3 este esențială pentru a-ți face pielea sănătoasă și te ajută la îmbunătățirea simptomelor psoriazisului reduce inflamația. Vitamina D3 este cea mai activă formă de vitamina D și este adesea recomandată celor cu psoriazis. Doza care mi-a fost recomandată de vitamina D3 pentru psoriazis este de o pastilă de 4.000 UI ( Unități ) pe zi.


Vitamina K2 


Vitamina K2

Vitamina K2 este importantă pentru coagularea sângelui și sănătatea oaselor și s-a dovedit, de asemenea, că are proprietăți antiinflamatorii. Poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor psoriazisului prin reducerea inflamației pielii. Doza care mi-a fost recomandată de vitamina K2 pentru psoriazis este de o pastilă de 100 miligrame pe zi.


Sarea biliară Tudca


Tudca

 Sarea biliară Tudca este un tip de supliment care este derivat din bilă, care este produsă de ficat. S-a demonstrat că are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea severității simptomelor psoriazisului. Doza recomandată de sare biliară Tudca pentru psoriazis am primit de doua pastile pe zi.


 În concluzie, cu aceste suplimente eu am scăpat de simptomele de psoriazis pentru a doua oară. Vitamina uleiului de ficat de cod Omega 3, vitamina D3, vitamina K2 și sarea biliară Tudca sunt patru vitamine care sunt sigur că te vor ajuta daca ai psoriazis. Îți reduce inflamația, ajuta sistemul imunitar, și îți  îmbunătățește starea de sănătate a pielii.

Așadar dacă dorești să scapi și tu de mâncărimi, dureri, și pielea aia urâtă care știi destul de bine câte probleme îți aduce, de la întrebări până la persoane care se feresc sa nu ia și ei.

Îți las adresa la fiecare mai jos să să le poți comanda.


 1. Omega 3 Ulei de ficat de cod.
 2. Vitamina D3 
 3. Vitamina K2
 4. Sarea biliară Tudca 


 Dacă te gândești să iei suplimentele de vitamine pentru psoriazis, și nu ai încredere în ceea ce mi-a recomandat mie medicul, te sfatuiesc să îți suni medicul de familie, sau un medic dermatolog, pentru o consultație, și să îți dea doza potrivită pentru tine.


Pentru o viață sănătoasă gătiți rețete sănătoase de aici Rețete de mâncare sanatoasa 

Este o rețetă de Gogoși Perfecte de Post de mama mama... ce bune ies!!!

Cu drag! Rețete de mâncare sănătoasă 


Recomand articles

Auto Accident Lawyers in US

Dealing with an Auto Accident - What You Need to Know about Finding a Lawyer in America

For Auto Accident Lawyers Services

Provelt

WHAT IS EMAIL VALIDATION: EVERYTHING YOU NEED TO KNOW!

HOW TO START A BLOG AND MAKE MONEY ONLINE | 2023


0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche