Sandwich cu spanac, fără făină, cu conținut scăzut de calorii, reteta sanatoasa.
Rețeta acestui sandwich cu spanac fără făină, cu conținut scăzut de calorii, s-a născut atunci când aluatul pentru o rolă de spanac cu proteine nu a făcut nimic bine, așa că a trebuit să improvizez. Evident, acest lucru trebuia să se întâmple, altfel nu s-ar fi dezvăluit niciodată cât de sănătos poate fi un sandviș cu spanac !
În plus, are un conținut ridicat de proteine, precum și un conținut scăzut de carbohidrați și calorii.
Dacă vă place spanacul, încercați această rețetă. Sandvișul poate fi aromatizat în continuare după dorință. Am realizat o listă cu ingredientele mele preferate.
Spanaceste unul dintre cele mai bogate alimente nutritive din lume, plus că conține foarte puține calorii. O cană din această legumă cu frunze conține mai mult decât doza zilnică recomandată de vitamina K (întărirea oaselor) și vitamina A (necesară pentru creșterea și dezvoltarea corpului, în special pentru formarea oaselor și a dinților sănătoși), plină de mangan și acid folic (care ajută la reducerea riscului de accident vascular cerebral) și 40% din aportul zilnic de magneziu (ajută la menținerea unui nivel sănătos al tensiunii arteriale).
Spanacul ascunde, de asemenea, mulți alți nutrienți, inclusiv fibre, calciu și proteine. O ceașcă de spanac crud cu mai puțin de zece kilocalorii - acesta este unul dintre cele mai mari beneficii! Spanacul poate fi utilizat pentru prevenirea cancerului, deoarece conține mai mult de zece flavonoide diferite, având astfel proprietăți antioxidante. Datorită conținutului său de beta-caroten și luteină, are și un efect bun asupra ochilor noștri.
Ingrediente pentru reteta de mancare sanatoasa
Click pe imagine pentru ingredientele pentru reteta si suplimente nutritive BIO
-3 ouă
-piper negru
Opțiuni de umplere:
-șuncă
-site
-porumb
-salata cu rosii
-brânză de vaci ori iaurt natural
-ton
-ceapă
Profita de reduceri!
- Spălați și stoarceti spanacul. Într-un blender, (recomand blendare), amestecați cu ouăle până obțineți un aluat neted.
- Se toarnă într-o foaie de copt tapetată cu hârtie de pergament. Alegeți dimensiunea tăvii de copt în funcție de grosimea dorită.
- Coaceți aluatul de spanac la 200 de grade Celsius (390 ° F) timp de 20-25 de minute. (recomand cuptor)
- Când ați terminat, lăsați să se răcească și apoi tăiați în jumătate.
- Așezați suprapunerea pe o jumătate și apoi puneți-o pe cealaltă pe ea.
Trimiteți un comentariu