Mamaliga cu spanac si ciuperci, reteta sanatoasa.
Dacă sunteți în căutarea unui aliment rapid și sănătos care să vă satisfacă și în același timp să aibă un conținut scăzut de calorii, încercați această delicioasă mămăligă cu spanac și ciuperci. O puteți pregăti pentru micul dejun, gustare sau cină. Dacă nu ați încercat încă o rețetă de mămăligă sărată, vă aflați chiar în fața rețetei potrivite - asigurați-vă că încercați.
Mamaliga gust plăcut, miros mare, și nu alimentele cel mai puțin nutritive. Acesta este motivul pentru care este foarte popular, mai ales ca mic dejun dulce. Am încercat deja prăjitura de mămăligă de dimineață (), acum este timpul să încercăm și varianta sărată: mămăligă sănătoasă cu spanac și ciuperci. Este foarte ușor de realizat. Amestecați legumele aburite cu mămăliga pregătită și o puteți servi și. O mâncare de zi cu zi simplă, sănătoasă și delicioasă. De asemenea, vă puteți juca cu alte ingrediente în propria versiune, oferind mai multe legume sau chiar carne prăjită.
.
Vă recomand să stropiți blatul cu parmezan ras înainte de a servi. Această rețetă de mămăligă se alintează atât pentru burtă, cât și pentru ochi - uită-te cât de frumos arată pe o farfurie!
1 cană = 250 ml
Ingrediente pentru reteta de mancare sanatoasa
Click pe imagine pentru ingredientele pentru reteta si suplimente nutritive BIO
-1/4 cana mamaliga (faina de porumb)
-1 cană de apă
-ciupiți pudra de usturoi
- un vârf de cuțit de sare
-1 cană de spanac proaspăt
-50g ciuperci
-1 lingurita parmezan ras
-1 cană de apă
-ciupiți pudra de usturoi
- un vârf de cuțit de sare
-1 cană de spanac proaspăt
-50g ciuperci
-1 lingurita parmezan ras
Modul de preparare la reteta de mancare sanatoasa.
Profita de reduceri!
- Într-un castron mic, amestecați mămăliga cu apă, sare și pudră de usturoi.
- Aduceți mămăliga la fierbere și gătiți până când ați absorbit toată apa.
- Într-un alt castron, se toarnă 3-5 linguri de apă pe spanac și ciuperci, se sare ușor și se condimentează după gust, apoi se fierbe acoperit până se înmoaie (aproximativ 5 minute).
- La final, adăugați ușor spanacul și ciupercile în mămăliga gătită și presărați cu o lingură de parmezan ras.
Click pe imagine pentru ingrediente si suplimente nutritive BIO
Trimiteți un comentariu