evomag.ro%20

Mei Prăjit cu Ciuperci și Sardine

 Reteta mancare sanatoasa


Mei prăjit cu ciuperci și sardine reteta mancare sanatoasa

O rețetă simplă bogată în proteine, vitamine și minerale (în special vitaminele B, vitamina D, seleniu, fosfor, cupru, calciu, fier, magneziu și zinc). Datorită mei folosit ca bază, nu conține făină sau gluten, astfel încât persoanele sensibile la gluten se pot răsfăța și cu acest aliment sănătos.

Retete mancare sanatoase

 Acest mei prăjit potrivit cu ciuperci și sardine în frigider își păstrează gustul delicios timp de câteva zile, astfel încât să îl puteți pregăti în siguranță cu câteva zile înainte, doar dublați ingredientele din rețetă.

Acest fel de mâncare sănătos, sărat, cu mei este perfect pentru micul dejun, prânz, cină și este, de asemenea, ușor de ambalat și transportat, astfel încât să îl puteți împacheta cu ușurință ca gustare delicioasă. 

Reteta de mancare sanatoasa


 Adică, îl puteți consuma în esență oricând, oriunde. În plus, acest prăjitură cu sare de sardină are un conținut scăzut de calorii și un conținut scăzut de carbohidrați , deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la remușcări. Dimpotrivă, cu acest aliment vă puteți hrăni corpul cu mulți nutrienți sănătoși și proteine. Datorită proteinelor, creează o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp și previne gustarea în timpul zilei.


Sanatoase.blogspot.com


Bucurați-vă de această versiune potrivită a tortului sărat făcut din mei și ciuperci și asigurați-vă că mâncarea sănătoasă nu este doar delicioasă, ci vă veți simți bine chiar și după ce ați consumat-o. Vei fi mulțumit, energic, în formă și sănătos.

Timp = 55

Portii = 2

Ingrediente pentru reteta de mancare sanatoasa


Click pe imagine pentru ingredientele pentru reteta si suplimente nutritive BIO

Sanatoase.blogspot.com

  • 1/2 cană de mei
  • 3/4 cană apă
  • 300 g ciuperci
  • 2 oua
  • 150 g sardine (în apă, ulei)
  • 40 g mozzarella rasă
  • 1/2 ceapa
Modul de preparare la reteta de mancare sanatoasa.

Profita de reduceri!

Reteta sanatoasa de mancare
Fierbeți meiul în 3/4 cană de apă până se înmoaie.
Apoi amestecați meiul gătit cu ouăle, brânza rasă, sardinele uleioase scurse (sau o versiune de sos de roșii împreună cu sosul) și ciupercile și ceapa tocate.
Se toarnă amestecul într-o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt (alegeți dimensiunea în funcție de cât de mare doriți rezultatul final).
Se coace la cuptor (recomand cuptoare) 40-45 de minute la 180 ° C până se rumenesc.
După coacere, lăsați-l să se răcească cel puțin 5 minute, apoi îl puteți tăia cu un cutit (recomand cutite) și mânca.

Click pe imagine pentru ingrediente si suplimente nutritive BIO

Sanatoase.blogspot.com

0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche