Mei prăjit cu ciuperci și sardine reteta mancare sanatoasa
O rețetă simplă bogată în proteine, vitamine și minerale (în special vitaminele B, vitamina D, seleniu, fosfor, cupru, calciu, fier, magneziu și zinc). Datorită mei folosit ca bază, nu conține făină sau gluten, astfel încât persoanele sensibile la gluten se pot răsfăța și cu acest aliment sănătos.
Acest fel de mâncare sănătos, sărat, cu mei este perfect pentru micul dejun, prânz, cină și este, de asemenea, ușor de ambalat și transportat, astfel încât să îl puteți împacheta cu ușurință ca gustare delicioasă.
Adică, îl puteți consuma în esență oricând, oriunde. În plus, acest prăjitură cu sare de sardină are un conținut scăzut de calorii și un conținut scăzut de carbohidrați , deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la remușcări. Dimpotrivă, cu acest aliment vă puteți hrăni corpul cu mulți nutrienți sănătoși și proteine. Datorită proteinelor, creează o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp și previne gustarea în timpul zilei.
Bucurați-vă de această versiune potrivită a tortului sărat făcut din mei și ciuperci și asigurați-vă că mâncarea sănătoasă nu este doar delicioasă, ci vă veți simți bine chiar și după ce ați consumat-o. Vei fi mulțumit, energic, în formă și sănătos.
Timp = 55
Portii = 2
Ingrediente pentru reteta de mancare sanatoasa
Click pe imagine pentru ingredientele pentru reteta si suplimente nutritive BIO
- 1/2 cană de mei
- 3/4 cană apă
- 300 g ciuperci
- 2 oua
- 150 g sardine (în apă, ulei)
- 40 g mozzarella rasă
- 1/2 ceapa
Profita de reduceri!
Trimiteți un comentariu