Macaroane cu branza si sos de conopida, reteta mancare sanatoasa
O versiune mai ușoară, ușoară și potrivită de macaroanelor clasice de brânză în sos de conopidă cu brânză, care vă permite să vă bucurați de adevăratul gust al acestui clasic cu un conținut semnificativ mai scăzut de grăsimi și energie, dar un conținut de proteine mai mare decât originalul. Iubitorii de feluri de mâncare cu paste vor întâlni imediat această rețetă simplă și sănătoasă.
Mâncare delicioasă, sănătoasă și revigorantă, care poate fi extrasă oricând pentru un prânz rapid gătit acasă - excelent pentru vegetarieni, iubitorii de paste și în special fanii de macaroane cu brânză. Cremos, se topește în gură, mâncărurile care ne gură într-o versiune mai ușor de digerat și mai sănătoasă, pentru care, spre deosebire de original, silueta noastră va fi, de asemenea, recunoscătoare.
Sosul sănătos de conopidă nu este nou în rețetele mele, l-ați întâlnit deja în aceste rețete anterioare, apoi cu paste:,. Dacă nu ați încercat-o, acum este momentul. Acest sos sănătos ar putea fi premiera perfectă pentru dvs. cu combinația de macaroane cu brânză.
În această rețetă potrivită, recomand pastele integrale, dar puteți folosi alte tipuri după gust - fără gluten, porumb, spelta sau hrișcă, în funcție de gustul dumneavoastră
Simțiți-vă liber să alegeți varietatea preferată și bucurați-vă de acest aliment minunat, dietetic, plin de fibre și proteine. Aluatul de brânză potrivit în sos de conopidă este gata în câteva secunde și nu va dezamăgi.
Timp = 35 min.
Portii = 6
- 500 g paste integrale
- 1 conopidă cu cap mediu
- 200 g brânză cheddar
- 1 linguriță de ardei roșu dulce
- 1 lingură usturoi praf
- 1 linguriță sare de mare
- 1/2 linguriță piper măcinat
Profita de reduceri!
Trimiteți un comentariu