Pulpe de pui cu spanac și praz în sos de roșii reteta mancare sanatoasa
Aceste pulpe de pui cu spanac și praz în sos de roșii cu brânză feta sunt suculente și au un gust incredibil. Pot fi servite cu orez brun, cușcuș, paste din grâu integral sau hrișcă. Sunt excelente pentru un prânz fit sau o cină sățioasă cu pui.
.
O mâncare low-carb cu multe legume și arome, bogată în proteine, vitamine și minerale. Mâncarea este gustoasă și în același timp sănătoasă, convinge-te și tu pregătind această rețetă simplă.
Spanacul este unul dintre alimentele cele mai bogate în substanțe nutritive din lume, conținând mulți nutrienți printre care fibre, calciu și fier. Îmi place să-l consum atât crud, cât și fiert. Este perfect în această rețetă, iar împreună cu restul ingredientelor, este excepțional nu doar din punct de vedere nutritiv, ci și ca gust.
.
Această rețetă cu pui va încânta pe toată lumea cu culorile sale frumoase și aromele minunate. Poți servi puiul alături de orice garnitură, în funcție de preferințe. Pregătește aceste pulpe de pui în sos de roșii pentru masa de prânz – vor fi gata în mai puțin de 30 de minute și vor fi apreciate de întreaga familie. Deci, bon appetit!
Timp = 25 min.
Portii = 2
Ingrediente pentru reteta de mancare sanatoasa
Click pe imagine pentru ingredientele pentru reteta si suplimente nutritive BIO
- 300 g pulpe de pui
- 300 g spanac baby
- 150 g roșii cherry
- 50 g brânză feta
- 1 praz
- 4 linguri piure de roșii
- 1 linguriță ulei de cocos
- 1 lingură muștar
- 1/2 linguriță sare de mare
Profita de reduceri!
Într-o tigaie "vezi tigai" adâncă sau wok, încălzește o lingură de ulei de cocos.
Adaugă pulpele de pui (fără os și fără piele) în tigaie "vezi tigaie profesionala" și amestecă timp de 2-3 minute pentru a prăji ușor carnea pe fiecare parte.
Adaugă piureul de roșii, aproximativ 150 ml de apă, sarea de mare, prazul spălat și mărunțit cu un cutit "vezi cutite" și fierbe amestecul timp de 5 minute, amestecând din când în când.
Adaugă spanacul spălat, roșiile cherry tăiate bucățele cu cutitul "vezi cutite" și muștarul.
Atunci când spanacul s-a înmuiat și carnea a fiert suficient, ia tigaia de pe foc, presară deasupra brânza feta și servește.
Poți servi mâncarea ca atare sau cu orez brun, cușcuș, paste din grâu integral sau hrișcă.
Click pe imagine pentru ingrediente si suplimente nutritive BIO
Trimiteți un comentariu