Chiftelute vegan cu ciuperci
O bunatate de chiftelute, grozave atat calde cat si reci, ador chiftelele in orice combinatie dar in post chiftelele de ciuperci sunt un deliciu.
Cu garnitura de orez si salata sau pur si simplu pe un platou cu aperitive de post vor avea succes in fata familiei sau a invitatilor.
Ingrediente pentru prepararea retetei sanatoase de chiftelute vegan cu ciuperci:
- 1 cutie de ciuperci
- 2 cartofi potriviți
- 2 linguri de orez
- 2 cepe mici
- 1 legătură de pătrunjel
- 3 linguri de făină
- Boia
- sare
- piper
- ulei
Doriti sa preparati reteta sanatoasa? Cumparati produsele de mai jos pentru reteta.
Modul de preparare pentru reteta sanatoasa de chiftelute vegan cu ciuperci.
Cartofii se curăță şi se pun la fiert.
Separat se pune la fiert orezul.
Ceapa tocată se căleşte puţin.
Cartofii fierţi se scurg, se pasează şi se amestecă laolaltă cu orezul fiert, ceapa călită,
pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat.
Se adaugă boia, sare şi piper.
Din compoziţia rezultată se fac chifteluţe care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Se servesc calde sau reci. Pofta buna!
Trimiteți un comentariu