evomag.ro%20

Terci de Ovăz cu Căpșuni

 


Terci de ovăz cu căpsuni, rețete sănătoase

Terciul de ovăz este o bună opţiune pentru un mic dejun sănătos şi satisfăcător. 
Acesta oferă energia de care ai nevoie dimineaţa, pentru a începe o zi productivă. 
În locul cerealelor procesate termic, la Igelosa folosim cereale integrale cu 
un indice glicemic redus ca bază pentru terciul/amestecul nostru de cereale 
- păstrând astfel toate calităţile nutritive şi menţinând senzaţia de saţietate 
pentru mai mult timp. Ne place să utilizăm ovăz pentru amestecul noastru, 
dar tu poţi folosi orice tip de cereale integrale sau o combinaţie de mai multe 
cereale. Reteta pentru 2 portii.


Ingrediente:





- 130 g ovaz ecologic Sanovita

- 200 ml apă

- 60 g căpşuni feliate sau alte fructe de pădure proaspete, de sezon.


Mod de preparare:


1. Pune ovăzul şi apa la fiert într-un vas mic şi fierbe-le până când toată apa este absorbită, aproximativ 5-7 minute. 

2. Serveşte-l cu fructe de pădure presărate 

deasupra. 


Sfat:


Oferă varietate miculului dejun, optând pentru diferitele topping-uri sănătoase pe care le poţi adăuga porţiei tale de terci de cereale.

 Fructele de pădure, proaspete sau congelate, fructele mărunţite/ feliate, nucile şi seminţele crude, condimentele precum nucşoara sau scorţişoara sunt doar câteva dintre cele mai gustose şi sănătoase 

alternative.



0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche