Rulouri de vită cu prune uscate, rețetă sănătoasă.
Nu Uita Să iti Descarci Gratuit Cartea cu Rețete Wellnes de AICI
De această dată îți prezint o rețetă excelentă de rulouri cu carne de vită și prune uscate care cu siguranță va fi apreciată de întreaga familie.
Încearcă această rețetă gustoasă, fără gluten și bogată în proteine pentru masa de prânz sau cină.
Întotdeauna mi-au plăcut rețetele care au în compoziție prune sau gem de prune. Nu fac excepție nici rețetele sărate cu carne care conțin prune. (Recomand prunele astea)
Combinația de prune și carne de vită este perfectă în opinia mea. Această rețetă e relativ ușor de preparat și este gata în doar câteva minute. După fierbere, carnea este moale și suculentă.
Recomand magazinul naturist de mai jos
lace să servesc aceste rulouri cu carne de vită cu orez și salată de verdețuri, însă poți folosi și mei, cartofi sau quinoa.
Dacă nu ai făină de năut, poți îngroșa sosul cu orice alt tip de făină sau amidon. De obicei nu folosesc deloc șuncă bacon în rețete, dar nu-mi pot imagina ce gust ar avea aceste rulouri fără bacon.
Totuși, dacă dorești să pregătești o versiune mai dietetică fără șuncă bacon, o poți înlocui cu prosciutto sau altă șuncă de calitate.
Ingrediente pentru Rulouri de vită cu prune uscate, rețetă sănătoasă.
Click pe imagine pentru ingrediente si suplimente nutritive BIO
- 2 bucăți de carne de vită
- 4-6 prune uscate (recomand acestea)
- 2 felii de şuncă
- 1 lingură ulei de măsline (vi-l recomand pe acesta)
- ceapă
- sare de mare (o recomand aceasta)
- piper negru (vi-l recomand acesta)
Pentru sos:
- 1 lingură făină de năut (o recomand aceasta)
- 5 linguri lapte
- piper negru
Modul de preparare pentru Rulouri de vită cu prune uscate, rețetă sănătoasă.
1. Pune carnea de vită la frăgezit într-o tigaie. (recomand tigăile)
2. Adaugă sare şi piper după gust.
3. Pune pe fiecare carne de vită o bucată de şuncă, câteva prune uscate şi rulează-l.
4. Străpunge fiecare rulou cu o scobitoare.
5. Între timp, sotează uşor ceapa în ulei de măsline într-o oală de fiert cu aburi (recomand oale cu aburi) sau într-o tigaie pentru prăjit.
6. Adaugă rulourile şi apa. Fierbe rulourile timp de aproximativ 30 de minute, până când se frăgezesc.
7. Verifică din când în când dacă mai este apă în oală – mai adaugă puţină în cazul în care nu mai este.
8. Scoate rulourile din oală atunci când sunt gata.
9. Prepară sosul amestecând laptele cu făina de năut şi cu condimentele.
10. Lasă sosul să fiarbă, iar atunci când este gata, toarnă-l peste rulouri înainte de a le servi.
11. Serveşte cu orez brun şi cu verdeţuri.
Click pe imagine pentru ingrediente si suplimente nutritive BIO
Trimiteți un comentariu