Reteta pe care o folosesc eu pentru pilaful cu ciuperci este foarte usoara si nu necesita mult efort. Poti aplica aceasta metoda pentru orice tip de pilaf de orez.
Nu trebuie sa iti faci griji ca arzi pilaful si sa stai langa el sa il pazesti pana e gata. La 10 minute dupa ce a dat in clocot, poti sa opresti focul, pui un capac la cratita si iti vezi de treburile tale. Orezul se va umfla perfect si va absorbi tot lichidul. Rezultatul va fi un pilaf cu ciuperci cremos si aromat.
Ingrediente pentru Pilaf cu Ciuperci | Rețete de Mâncare Sanatoase
- 1 cana orez cu bob rotund, pus la inmuiat in apa cel putin cu o ora inainte
- 250g ciuperci Champignon, feliate
- 1 ceapa mare, maruntita
- 1 Lingura ulei de floarea soarelui
- 2½ cani apa
- sare, dupa gust
- ⅓ lingurita piper macinat
Modul de Preparare pentru Pilaf cu Ciuperci |Retete De Mancare Sanatoase
- Incinge uleiul intr-o cratita la foc mediu. Adauga ceapa si ciupercile.
- Dupa 5 minute, scurge orezul si adauga-l in cratita.
- Adauga apa.
- Asteapta sa dea in clocot si lasa-l sa fiarba 10 minute.
- Opreste focul si acopera cratita cu un capac. Lasa orezul sa absoarba tot lichidul.
- Inainte de a servi, amesteca pilaful. *
Vă Recomandăm și următoarele bloguri interesante:
Trendia - (imbracate la moda)
Full Audiobooks Free - ( ofera gratuit 30 de zile sa descarci gratuit carti de Top de pe Amazon)
Afacerea Bani pe Net ( inveti cum sa iti faci un blog gratuit)
Nu Uita De Un Like Si O Distribuire!!!
Trimiteți un comentariu