evomag.ro%20

Cartofi Noi cu Smântână și Mărar

 


Tare ma bucur in fiecare primavara cand apar cartofii noi la piata. Vorbesc de cei autohtoni, de la producatorii locali. Sunt mare amatoare de cartofi noi si ii pregatesc in multe feluri: prajiti, copti, fierti in coaja, gratinati etc. Sezonul cartofilor noi este destul de scurt asa ca trebuie sa profitam din plin de aceste trufandale.

Ingrediente:


- 700 g cartofi, 

- 3 linguri unt, 

- 1 lingura marar tocat, 

- un jumate de pahar smintina, 

- sare


Mod de preparare:


Se curata cartofii si se pun la fiert cu apa si putina sare.

Se lasa sa fiarba dar nu prea tare ca se sfarma poti verifica intepandui cu o furculita.

Cand sunt fierti i limpazim in mai multe ape reci.

Punem 2 feliute de unt sare si putin ulei intr-o Tigaie Profesionala Heinner,

I rumenim pe toate fetele.

Luam Tigaia Profesionala Heinner de la foc, si turnam smantana si marararul tocat marunt peste cartofi.

Inainte de a servi se lasa 5 min. la Cuptorul Electri Tefal Optimo.


0 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Post a Comment (0)

Mai nouă Mai veche